26.10.2016

Cookies!

 
Home made gluten free banana-chocolate
cookies are always
so delicious with a cup of tea!
 
Banana cookies:
 
1 banana
1 egg
3 tablespoons coconut flakes
dark chocolate crumb (2 rows)
3 tablespoons  oat flakes
cinnamon and drop of water
 
Oven 200 C'
about 15-20 minutes

 
Kotitekoiset ja gluteenittomat
banaani-suklaa pikkuleivät
maistuvat aina teekupposen kanssa
viileinä syysiltoina.
 
Nautitaan yhdessä ystävien
seurassa!
 
 
Banaani pikkuleivät:
 
1 kypsä banaani
1 kananmuna
3 rkl kookoshiutaleita
2 riviä tummaa suklaata rouheena
3 rkl kaurahiutaleita
kanelia ja tilkka vettä
 
Uuni 200 astetta,
noin 15-20 minuuttia

 
#kukkailottelua
#mansikkatilanmailla

14 kommenttia:

  1. Nam! Tätä voisinkin kokeilla! Vesi herahti kielelle.:) Upea leinikki!<3
    En muuten tiennytkään, että magnolia tuottaa hedelmiä! Onko sen siemenet syötäviä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveyskeksejä....;)

      Tämän magnolian (Magnolia grandiflora) siemenet ovat lievästi myrkyllisiä, mutta on olemassa lajikkeita joiden siemeniä voi syödä.
      Tosin tämä puu ja sen kukat ovat niin valtavan kokoisia, että hedelmäkin on samaa kokoluokkaa!
      En ole nähnyt pienempien lajikkeiden hedelmiä.

      Poista
  2. Kuulostaa herkulliselta, kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  3. Kiitos keksiohjeesta, tein heti ja hyviä olivat! Ihana katsoa sinun kauniita ja herkkiä kuviasi Susanna. Viime talven vietin Andalusiassa ja sinne kaipaan taas täältä märästä ja pimeästä. Blogisi lievittää ikävääni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka mukavaa kuulla, Outi!
      Tervetuloa tänne Mantelilaaksoon!
      Andalusian talvet kyllä vievät voiton pohjoisen pimeästä ja märästä säästä.

      Leppoisaa viikonloppua sinulle ja kiitos!

      Poista
    2. Ehkä mantelikukkien aikaan olen taas siellä!

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi!