I'm so glad that I made the glutenfree crispbread in last evening,
so now I can just relax and enjoy my lazy Sunday breakfast!
It's easy to make! You should try!
Here's the recipe;
2 dl glutenfree flours
2,5 dl mixed seeds
0,5 dl oat flakes
0,5 teaspoon salt
Mix the flours and all seeds together and add
2,5 dl boiling water and
0,5 dl olive oil
Mix and spread the dough on a baking sheet.
150 C in fan-assisted oven for less than one hour or
175 C in normal oven, but you should be careful and watch out it's not gonna burn!
I allways put a wooden spoon for a while between the ovens door.
(Recipe by Naturanna)
Onneksi tein gluteenitonta näkkileipää jo illalla, niin nyt voin
nauttia leppoisaa sunnuntain aamupalaa rauhassa!
Tämä on tosi hyvää! Kokeile!
Tässä resepti;
2 dl gluteenittomia jauhoja
2,5 dl siemeniä
0,5 dl kaurahiutaleita
0,5 tl suolaa
Sekoita kuivat aineet yhteen ja lisää
2,5 dl kiehuvaa vettä ja
0,5 dl oliivi-öljyä
Levitä taikina leivinpaperille ohueksi ja paista uunin alaosassa vajaa tunti.
150 C kiertoilmauunissa tai
175 C normaalissa uunissa, mutta muista katsoa ettei näkkäri pala!!
Itse laitan välillä puukauhan luukun väliin.
(Resepti by Naturanna)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kaunis kommentistasi!