29.6.2014

Crispbread ! Näkkäriä!


I'm so glad that I made the glutenfree crispbread in last evening,
so now I can just relax and enjoy my lazy Sunday breakfast!
It's easy to make! You should try!
Here's the recipe;

2 dl glutenfree flours
2,5 dl mixed seeds
0,5 dl oat flakes
0,5 teaspoon salt

Mix the flours and all seeds together and add 

2,5 dl boiling water and
0,5 dl olive oil

Mix and spread the dough on a baking sheet.
150 C in fan-assisted oven for less than one hour or
175 C in normal oven, but you should be careful and watch out it's not gonna burn!
I allways put a wooden spoon for a while between the ovens door.

(Recipe by Naturanna)




Onneksi tein gluteenitonta näkkileipää jo illalla, niin nyt voin 
nauttia leppoisaa sunnuntain aamupalaa rauhassa!
Tämä on tosi hyvää! Kokeile!
Tässä resepti;

2 dl gluteenittomia jauhoja
2,5 dl siemeniä
0,5 dl kaurahiutaleita
0,5 tl suolaa

Sekoita kuivat aineet yhteen ja lisää

2,5 dl kiehuvaa vettä ja
0,5 dl oliivi-öljyä

Levitä taikina leivinpaperille ohueksi ja paista uunin alaosassa vajaa tunti.
150 C kiertoilmauunissa tai 
175 C normaalissa uunissa, mutta muista katsoa ettei näkkäri pala!!
Itse laitan välillä puukauhan luukun väliin.

(Resepti by Naturanna)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi!