These hand made nougat chocolate Easter eggs are
poured into a real eggshell!
The famous chocolate and sweet factory,
Fazer, in Finland has made these classic
chocolate eggs since 1896.
This time I painted some cherry blossoms on the eggs
with water colours!
So delicious!
Sivellin pyörähti vesivärissä ja vaaleanpunainen
väri taipui pieniksi kirsikankukiksi
Fazerin Mignon-munan pinnalle!
Suklainen sydän kyllä houkuttelee sen verran, että pian
kuoret keinahtelevat lautasella
violettien piiankielen kukkien keskellä!
Englanninpelargonin purppura kukka
hehkuu auringossa, kun lämpömittari hipui jo kahdenkympin
paremmalla puolella.
Suklaat on parempi piilottaa jääkaappiin, jos
niitä mielii säästellä pääsiäisen pyhäpäiviksi!
Antaa kesän hiipiä jo sydämiin!
Meillä ei tahdo löytyä edes piilopaikkoja, kun suklaasta on kyse!
VastaaPoistaSuklaa on vähän sellaista...
PoistaMenee heti parempiin suihin!
Kaunista sunnuntai... <3
VastaaPoistaKiitos, sinulle myös Marru!
PoistaTulipa ihania! Mignonit ovat herkkua, mutta raaskiiko noita nyt syödä? :)
VastaaPoistaNo, kyllä ne lopulta syötyä tulee...
PoistaOnhan se tietysti pakko, ei hyvän suklaan voi antaa vanhentuakaan, pilallehan se menisi. ;)
PoistaKaunista palmusunnuntaita sinne etelän auringon alle!
VastaaPoistaIhania kuvia, <3
Kiitos samoin sinne Minttu!
PoistaTulipa niistä kauniita, eihän noita raaski nyt syödä! Ihanaa palmusunnuntain ehtoota sinne etelän lämpöön :)
VastaaPoistaEnsin niitä ihastellaan pöydällä ja siitä ne sitten johonkin katoavat...onneksi ensi vuonna taas saadaan uusia!
PoistaKiitos kommentistasi!
Kauniita, eihän niitä tosiaan nyt malta niitä rikkoa, vaikka kuinka suklaa houkuttaisi:).
VastaaPoistaBlogissani olisi sinulle haaste, jos ehdit ja viitsit.....
Kiitos haasteesta Marja!
PoistaOnneksi noiden suklaamunien kuori on palasinakin kaunis katsella!
Tuopa onkin kaunis ja kiva idea, maalata kirsikankukkia pääsiäismuniin;) Mukavaa huhtikuun odottelua.
VastaaPoistaKiitos sinulle!
PoistaIhanaa pääsiäisen huumaa sinne myös!