It's time to think about
Xmas now!
I made a few yummy
apples already for this
weekend!
Dip red apples to hot chocolate
sauce and roll into some
nuts and almonds!
Pikkujoulun taikaa ilmassa!
Punaisten omenoiden tuoksua ja
kuumaa suklaata kattilassa.
Murskasin hieman manteleita ja
cashewpähkinöitä ja
ne rouskuivat mukavasti
suklaaseen dipattujen
omenoiden seurana!
Ihastuttavaa viikonvaihdetta!
Onpa kauniita omppuja. Olen joskus kokeillut dipata kookoshiutaleisiin. Sekin oli oikein maukasta. Leppoisaa viikonloppua!
VastaaPoistaKookoshiutaleet kuulostavat myös herkullisilta!
PoistaKiitos ja ihanaa viikonvaihdetta!
Ihanat omenat! Turun keskiaikaisilla markkinoilla olen viimeksi syönyt dipattuja omenoita. Sinulla on silmää tehdä kaikki niin kauniisti. Näitä on ilo katsella, syödäkin dipatun omenan voisin.
VastaaPoistaKivaa viikonloppua!
Kiitos kauniista sanoistasi, Tuula!
PoistaKeskiaikaismarkkinoilla olen tosiaan vastaavia nähnyt ja täällä Espanjassa on isoja omenoita upotettu sokerikuorrutteeseen näin joulun aikaan.
Mukavaa viikonvaihdetta!
Sievää ja kaunista ja varmasti herkullistakin. Sinun kuvasi ovat inspiroivia :) Terveisiä lumisesta Savosta.
VastaaPoistaIhanaa jos saan inspiraation tarttumaan lukijoihini!
PoistaKiitos kauniista kommentistasi ja lämpimät terveiset täältä auringon alta!
Ihanan punaisia omenoita :) Harmistus kun olen allerginen ettei itse voisi syödä noita :( Kaunis postaus <3
VastaaPoistaOih!
PoistaVoihan näitä tehdä muistakin hedelmistä!
Kiitos sinulle ja viikonlopun lumoa!
Taatusti hyvänmakuisia omenoita...ja myös hyvännäköisiä. Tänään tänne länsirannikolle satoi ohut (ja märkä) lumipeite...:) Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaLunta!
PoistaTäällä oltiin tänään vielä rannalla, mutta taisi ollakin viimeinen päivä rantaelämään tänä vuonna!
Ihastuttavaa viikonvaihdetta!
Voi miten ihanat pikkujouluomput! Näitä on pakko kokeilla tehdä itsekin :)
VastaaPoistaSatuin löytämään vielä herkullisia, melko pieniä, omenoita paikallisen maatilan sadosta!
PoistaSuosittelen kokeilemaan!